Paikallista!

Paikkakunnan parhaat ruoat, paikat ja filosofia

Olemme mukana Iin Greenpoliksen luotsaamassa Iin "Paikallista" -yritysten verkostossa, jossa me kaikki mukana olevat iiläiset yritykset tavoittelemme mm. mahdollisimman
vähän ympäristöä kuormittavaa ja päästötöntä toimintatapaa sekä tuemme oman paikkakuntamme palveluntarjoajia.

Tämän lisäksi Chuan Yi -ravintolamme noudattaa tiukasti omaa filosofiaansa ja niiden pohjalta luotuja teesejämme:

1. Käytämme lounasruokiemme valmistuksessa vain tuoreita raaka-aineita ja raikkaita kasviksia. Eineksiä tai pakasteita emme suosi.
Hankimme ruokien teossa tarvittavat raaka-aineet ensikädessä paikallisilta toimittajilta omalta paikkakunnalta.

2. Valmistamme lämpimät lounasruokamme itse joka aamu kokonaisuudessaan. Kypsennämme ruoat paistinpannulla tilkassa rypsiöljyä taikka uunissa sellaisenaan.

3. Emme suosi lisättyä suolaa taikka sokeria tai ns. arominvahventeita. Senpä ansiosta ruoissamme maistuu itse ruoka eikä lisätyt ainesosat : )

4. Leipäpöydässämme on kattava valikoima kastikkeita ja pöydissä on suola ja pippurisirottimet joiden avulla kaikkien on helppo virittää oma annoksensa juuri omien makutottumustensa mukaan.

5. Mielestämme tärkeintä on, että ruokamme on terveellistä ja siinä maistuvat tuoreet ja raikkaat raaka-aineet joista ruokamme on tehty.

6. Á la Carte -annoksemme on tehty saman  filosofian mukaisesti! Tarjoamme tuoreet ja raikkaat annokset paikan päällä tehtynä!
Toiveisiinne voimme vastata nopeasti ja toiveidenne mukaiset variaatiot tarjoamissamme ruoka-aineyhdistelmissä ovat melkeinpä rajattomat

Yläkuvassa ja alla Iin Lukion v. 2019 taideoppilaiden diplomityö -näyttely salissamme. Onnittelut ja Kiitokset taiteilijoille!