Tietoa meistä

Tarinamme, filosofiamme, intohimomme:

Teemme maistuvaa ruokaa juuri sinulle

Ravintolamme, ja myös yrityksen, nimi viittaa vahvasti kotimaahan joita Jennillä on kaksi! Nimen alku ilmaisee vahvan siteen synnyinkaupunkiin ja loppuosasta ilmenee rakkaus uuteen kotipaikkakuntaan. Näin syntyi Chuan Yi, jossa "Chuan" tarkoittaa "joki"(Kiinassa) ja "Yi" (lausutaan kiinaksi "ii"), joka on joki Suomessa ja tietenkin Jennin nykyinen kotipaikkakunta  : ) 

Kaiken lisäksi nimi, kirjoitettuna perinteisillä kiinankielen symboleilla kalligrafitaiteilija Hán Tiān Héngin taidokkaasti käsin tekeminä, antaa myös kuvaannollisen merkityksen nimelle: "chuan" -merkki kuvastaa kolmea mutkittelevaa jokea ja "yi" -merkki liittää nimen mainiosti ravintolaamme kuvaten syömiseen liittyvää tutun näköistä asiaa: syömätikut, veitsi ja haarukka : ) Alkuperäiset merkitykset ja symboloinnit noille merkeille löytyvät kaukaa Kiinan historiasta.

Ravintolamme on melkoinen harvinaisuus tämän päivän ruokaravintolagenressä jo senkin vuoksi, että ihan lähialueillakaan ei ole tuoreista, lähialueelta hankituista raaka-aineista omin käsin tehtyyn ruokaan erikoistunutta ravintolaa.
Iin Micropoliksessa sijaitseva kotimainen Chuan Yi -ravintola tarjoaa kansainväliset maut ja ruokayhdistelmät keskenään sulassa sovussa ja ainutkertaisen nautittavana sekoituksena.

Monen kulttuurin yhdistyminen ruoan teossa tuottaa mielenkiintoisia ja maistuvia ja joskus innovatiivisiakin sävellyksiä joista puhutaan vielä pitkään!
Toki pysyttelemme hyvän maun suomalaisella puolella koko ajan mutta, kuten varmaankin olette jo perinteisestä lounastarjonnastamme havainneet,
pyrimme kutittelemaan makunystyröitänne joskus hieman erilaisillakin nyansseilla.

Ruokamme ovat vähäsuolaisia taikka -sokerisia, lisäsuolaa ja -sokeria emme käytä mieluimmin ollenkaan. Haluamme korostaa tällä terveydellistä puolta ruoissamme ja tietysti esiintuoda ruoka-aineiden omat tuoreet pikantit maut.

Pääkokkimme Jenni on valmis tekemään erikoisemmatkin ruokatoiveet todeksi, resurssiemme rajoissa tietenkin. Tuoreista raaka-aineista paikan päällä tehtynä ja heti nautittuna ruoka on todellakin maukkaimmillaan